Prefab uitbouw

AHORN Bouwsystemen bv

Breid uw woning uit met een prefab uitbouw

Wilt u een garage tegen uw woning aan laten plaatsen? Bent u op zoek naar extra opslagruimte voor bijvoorbeeld uw fiets of tuingereedschap? Ahorn Bouwsystemen helpt u graag bij de ontwikkeling van een prefab uitbouw. Het voornaamste voordeel van een prefab uitbouw is het feit, dat deze bouwwerken vaak grotendeels op externe locatie worden ontwikkeld. Op deze manier heeft u geen tot weinig overlast van de uitbouw aan uw woning! Niet alleen een uitbouw aan woningen behoort tot onze mogelijkheden. We kunnen u ook van dienst zijn bij een uitbouw aan een bedrijfspand. Denk aan het plaatsen van een technische ruimte, het plaatsen van opvangbakken of een kelder, enzovoorts.

Duurzame prefab uitbouw voor uw pand

Reeds werd al een belangrijk voordeel van een prefab uitbouw beschreven: de mogelijkheid om uw uitbouw op externe locatie te laten ontwikkelen. Zodra deze klaar is, wordt de uitbouw als compleet element naar uw woning of bedrijfspand vervoerd en hier op uw bestaande ruimtes aangesloten. Een ander belangrijk voordeel is de duurzaamheid van een dergelijke uitbouw. Bij de uitbouw wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen, die weinig onderhoud nodig hebben. Zo kunt u hier een lange tijd mee vooruit!

Meer informatie over prefab uitbouw

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij de keuze voor een prefab uitbouw? Of bent u nieuwsgierig naar projecten die wij in het verleden hebben uitgevoerd? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van persoonlijk advies, over de mogelijkheden die u bij uw woning of bedrijfspand heeft. Een prefab uitbouw kan volledig op maat worden ontworpen, zodat deze naadloos aansluit op uw wensen en behoeftes.

Gerealiseerde projecten