Selectie van uitgevoerde projecten

Technische ruimtes

Toe te passen als traforuimte, analysestations, aggregaatruimte, telecomruimte, verdeelstation, beveiligingsruimte etc. Grote vrijheid in afmeting, uitvoering en onderdelen, te leveren met of zonder boven- of ondergrondse kabelkelder. Geheel prefab aangeleverd of (gedeeltelijk) op locatie opgebouwd.

Opslagruimtes

Bergingsruimte, ook voor opslag van bijvoorbeeld chemische stoffen en brandbare materialen. Explosieveilige uitvoering mogelijk. In standaard afmetingen of op maat gemaakt, in te passen in bijna iedere situatie. Geheel gebruiksklaar opgeleverd.

Opvangbakken en kelders

Voor olieopvang of het plaatsen van ondergronds installaties, bijvoorbeeld voorzieningen voor WKO. Uitvoering in verschillende milieuklassen en duurzaam inzetbaar.

Overig

Kant en klaar, in standaard afmetingen of op maat gemaakt in iedere gewenste afmeting van klein tot zeer groot. Welke uitvoering u ook kiest, ze zijn allemaal multifunctioneel en bieden een perfect onderdak aan b.v. vervoersmiddelen. Naar wens uitgevoerd met kanteldeur, dubbele deur en/of een enkele deur. Ook bijvoorbeeld een toepassing als kantoorruimte is mogelijk.