Over Ahorn bouwsystemen bv

Sterk en betrouwbaar met persoonlijke aandacht.

Wij proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen

AHORN is sterk en betrouwbaar in het ontwerpen en produceren van maatwerk multifunctionele ruimtes uit beton en blinkt uit in het ontzorgen van opdrachtgevers door proactief advies te leveren, betrouwbare productietechnieken toe te passen en flexibel om te gaan met de veranderende behoeften binnen een bouwproject. We nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen!

Referenties

Persoonlijke aandacht, uitgebreide expertise en professionele projectbegeleiding is de reden dat vele gerenommeerde bouwpartners al vele jaren samenwerken met AHORN. Wij denken mee en laten onze klanten profiteren van onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk op het gebied van prefab betonbouw en logistiek.

Familiebedrijf

AHORN is een familiebedrijf met veel commitment en betrokkenheid van de eigenaren Wim en Rens van Velden. Ook familielid Anne van Velden is als projectengineer en commerciële kracht bij het bedrijf betrokken. Wim heeft in 1986 het bedrijf Ahorn Bouwsystemen B.V. opgericht, na als werknemer van de firma Mavo bouw de nodige ervaring en contacten in de betonindustrie te hebben opgedaan. Rens is al op jonge leeftijd betrokken bij het bedrijf en is de verjongende kracht die met innovatieve ideeën het succes van AHORN verder uitbouwt.

Eigen ontwerp en productie

In 1999 is de huidige productielocatie te Zutphen betrokken. Vanaf die tijd is voortdurend geïnvesteerd in nieuwe productiemiddelen en nieuw beschikbare technologieën ten einde de productie van prefab elementen verder te optimaliseren. Constructieberekening en productietekeningen worden door Ahorn onder verantwoording van opdrachtgever uitbesteed aan een gediplomeerde ingenieur. Het ontwerp en de technische specificaties voldoen aan de (nationale of Europese) bouwregelgeving.

Kwaliteit

Met behulp van ons streng doorgevoerde Interne Kwaliteitsbewakingsprogramma borgen wij dat we ook op het gebied van kwaliteit aan uw eisen voldoen.
Alle bouwproducten die in onze behuizingen zijn geïnstalleerd, zijn voorzien van CE markering conform de Europese Verordening bouwproducten.

Download ISO 9001 Certificaat

Veiligheid

Bij de coördinatie van het transport en de begeleiding van hijs- en plaatsingswerkzaamheden staat veiligheid voorop. Als onderdeel van onze VCA bedrijfscertificering beschikken al onze monteurs over een geldig VCA diploma en over diverse specifieke certificaten zoals Poortinstructie Tennet en Liander, Railalert.

Download VCA certificaat

Gerealiseerde projecten