Prefab bouwystemen

AHORN Bouwsystemen bv

Duurzaam bouwen met prefab bouwsystemen

Kiest u al voor het gebruik van prefab bouwsystemen bij bouwprojecten? Deze systemen bieden u verschillende voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat een groot deel van de werkzaamheden op een externe locatie wordt uitgevoerd? Pas wanneer een bouwwerk nagenoeg compleet is, wordt deze naar de bouwplaats vervoerd. Op deze manier hebben mensen op of rond de bouwplaats nauwelijks last van de uit te voeren bouwwerkzaamheden. Ook zijn prefab bouwsystemen bijzonder duurzaam! U zal een lange tijd plezier hebben van deze prefab bouwsystemen, zonder dat er veel onderhoud moet worden uitgevoerd.

Specialist op het gebied van prefab bouwsystemen

Ahorn Bouwsystemen is een specialist op het gebied van prefab bouwsystemen. Wij hebben een ruime ervaring in de ontwikkeling van verschillende soorten constructies. Denk bijvoorbeeld aan een losstaand schuurtje, een technische ruimte voor de IT-voorzieningen van bedrijven, enzovoorts. Wij zetten deze ervaring graag in, om u te helpen bij de ontwikkeling van prefab bouwsystemen. Samen bekijken we hoe het bouwwerk zo ontwikkeld kan worden, dat deze naadloos aansluit op uw persoonlijke voorkeuren. U kunt voor een los prefab bouwsysteem kiezen, maar ook verschillende ruimtes aan elkaar koppelen.

Baanstation 11

Zelf prefab bouwsystemen gebruiken op de werkplaats

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van prefab bouwsystemen? Op onze website vindt u verschillende foto’s van reeds uitgevoerde bouwprojecten. Bekijk deze foto’s eens, om een beeld te krijgen van de mogelijkheden die deze bouwsystemen u bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u persoonlijk advies wenst. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje en denken graag mee! Welke mogelijkheden sluiten aan op uw wensen? Zodra ons ontwerp aan uw voorkeuren voldoet, gaan we aan de slag met de bouw hiervan.

Gerealiseerde projecten