Prefab constructies

AHORN Bouwsystemen bv

Bouwen is makkelijker met prefab constructies

Bij het uitvoeren van bouwprojecten kan het gebruik van prefab constructies interessant zijn. Prefab constructies maken bouwen makkelijker, doordat een groot deel van zo’n constructie vooraf geproduceerd wordt. Enkel de afwerking van een constructie wordt op locatie voor u uitgevoerd. De prefab bouwconstructies zijn voor de ontwikkeling van verschillende soorten panden te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een opslagruimte bij uw woning of bedrijfspand, een technische ruimte aan uw bedrijfspand, enzovoorts.

Prefab constructies bieden diverse mogelijkheden

Zoals reeds beschreven werd, heeft u bij het gebruik van prefab constructies de keuze uit een breed scala aan mogelijkheden. Niet alleen opslagruimtes en technische ruimtes kunnen middels deze prefab constructies geproduceerd worden. Ook helpt Ahorn Bouwsystemen u graag bij de ontwikkeling van opvangbakken en kelders, of bijvoorbeeld garages. Een garage kan nagenoeg in een keer naast uw woning geplaatst worden, zodat u nauwelijks hinder zal ondervinden van deze bouwwerkzaamheden. De prefab constructies wijken hierin sterk af van een constructie, die op locatie moet worden opgebouwd.

Baanstation 11

Duurzaamheid van prefab constructies

De prefab constructies die door Ahorn Bouwsystemen worden aangeboden zijn van een zeer hoge kwaliteit. Bij de constructies worden verschillende kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt, wat deze constructies bijzonder duurzaam maakt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij het gebruik van prefab constructies? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u hier graag meer over! Op basis van uw persoonlijke wensen, bekijken we welk type prefab constructie het beste bij uw situatie past. Bent u tevreden met ons voorstel? In dat geval gaan we direct voor u aan de slag!

Gerealiseerde projecten