Voordelen prefab beton

AHORN Bouwsystemen bv

Voordelen van prefab beton

Ahorn Bouwsystemen BV is een specialist op het gebied van de toepassing van prefab beton. Verschillende voordelen van prefab beton maken deze manier van bouwen een hele interessante voor aannemers en uitvoerders. Bij de keuze voor prefab constructies van beton kunt u deze geheel op maat laten ontwikkelen. Bepaal vooraf waar u de ramen in een losstaand schuurtje wilt plaatsen, wat een geschikte plek is voor de deur van de technische ruimte, enzovoorts. Op onze website vindt u voorbeelden van projecten, waar men geprofiteerd heeft van de voordelen van prefab beton. Kent u deze manier van bouwen al?

Voordelen prefab beton bij bouwprojecten

Een van de belangrijkste voordelen van prefab beton bij bouwprojecten is het feit, dat het merendeel van de constructieve werkzaamheden op externe locatie wordt uitgevoerd. Dit biedt het voordeel, dat men op de bouwplaats zelf nauwelijks overlast ervaart van deze werkzaamheden. Pas op het moment dat de verschillende onderdelen van een constructie gereed zijn om gebruikt te worden, transporteert men het geheel naar de bouwplaats. Daar is het slechts nog een kwestie van het in elkaar zetten van het geheel.

mg-7431

Andere interessante voordelen van prefab beton

Niet alleen het beperken van de geluidsoverlast is een belangrijk voordeel. Andere voordelen van prefab beton zitten onder meer in de duurzaamheid van het materiaal, de brandwerendheid hiervan en de waardevastheid van het gebruik van prefab beton bij de constructie van panden. Ook niet onbelangrijk: over het algemeen geldt dat prefab beton sneller geproduceerd kan worden en dat op de kosten bespaard wordt. Men hoeft niet dagelijks naar de bouwplaats te rijden, maar blijft op de eigen werkplaats. Zo kan tijd en geld worden bespaard. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over; neem eens contact met ons op voor een eerste kennismaking.

Gerealiseerde projecten