Trafostation

Ahorn bouwsystemen bv

Trafostation

Bent u op zoek naar een trafostation van goede kwaliteit? Ahorn bouwsystemen bv is een specialist op het gebied van systeemoplossingen voor uw kostbare ruimte. Door meer dan 35 jaar ervaring weten wij precies aan welke eisen een trafostation moet voldoen.

Trafostation van Ahorn bouwsystemen bv

Naast het bouwen van trafostations zijn wij ook gespecialiseerd in de levering van verkoopruimtes, kantoorunits en de opslag van gevaarlijke stoffen. Kortom: een multifunctionele unit van AHORN biedt een ruimteoplossing voor elk doel.

Door de inzet van vakbekwaam personeel en een efficiënte aanpak komt Ahorn bouwsystemen bv tot een resultaat dat voldoet aan de wensen van iedere klant. Van een behoefte-analyse, maatwerkconceptie tot aan de uiteindelijke oplevering, bij ons is alles tot in de puntjes geregeld.

dscn2372

Meer weten over een Trafostation?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Ahorn bouwsystemen bv of wilt u meer informatie over de plaatsing van een trafostation? Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. De werknemers van AHORN staan u graag te woord.

Gerealiseerde projecten