Trafostation Hengelo

AHORN Bouwsystemen bv

Realisatie van een trafostation bij Hengelo

Bij de realisatie van een trafostation rond Hengelo dient met tal van verschillende factoren rekening te worden gehouden. Denk aan de strenge wet- en regelgeving rond trafostations, de bouwtechnische eisen die aan deze constructies gesteld worden, enzovoorts. Een modern trafostation wordt al lang niet meer op de bouwplaats zelf opgebouwd; populair is de keuze voor een prefab trafostation in Hengelo. Bij prefab bouwconstructies wordt het merendeel van de werkzaamheden binnen een externe werkplaats uitgevoerd. Op het moment dat het trafostation klaar is om geplaatst te worden op diens uiteindelijke positie, wordt deze getransporteerd. Deze moderne manier van bouwen biedt verschillende voordelen.

Maatwerk trafostation in Hengelo plaatsen

Een van de voordelen van de keuze voor een prefab trafostation in Hengelo is het feit, dat deze op maat ontwikkeld kan worden. U bepaalt vooraf zelf aan welke eisen het trafostation moet voldoen, hoe deze wordt ingedeeld en welke materialen u hierbij laat gebruiken. Niet alleen een trafostation is middels prefab bouw op maat te maken; het geldt ook voor kantoorunits, een fietsenstalling en bijvoorbeeld een technische ruimte. Ahorn Bouwsystemen BV heeft een ruime ervaring in de ontwikkeling van dergelijke prefab constructies. Deze ervaring zetten we in om u persoonlijk te adviseren over de opties die u heeft.

mg-7431

Duurzaam ontwikkeld trafostation bij Hengelo

Wanneer u voor de realisatie van een trafostation in Hengelo kiest, wilt u verzekerd zijn van een duurzame optie. Het trafostation moet jaren vooruit kunnen. Ahorn Bouwsystemen BV werkt bij de realisatie van prefab constructies uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen, welke weinig onderhoud nodig hebben en lang mooi blijven. Zo kiest u voor een oplossing voor de toekomst.

Gerealiseerde projecten