TenneT landstations Zeeland

AHORN Bouwsystemen bv

TenneT landstations in Zeeland

Ahorn Bouwsystemen BV is een specialist in het leveren van prefab constructies. Zo leverden wij onder meer TenneT landstations in Zeeland, bij Borssele. Deze landstations laten goed zien, wat er mogelijk is bij de keuze voor prefab constructies. De ruimte kan zowel qua vorm als indeling op maat gemaakt worden, passend bij de mensen die een opdrachtgever vooraf met ons deelt. In het geval van de TenneT landstations in Zeeland is gekozen voor drie aaneengeschakelde behuizingen met kabelkelders. Het geheel werd hierbij voorzien van een goede isolatie en in één keer op locatie afgeleverd.

Voordelen prefab TenneT landstations in Zeeland

Er zitten verschillende voordelen aan de keuze voor een prefab constructie bij de levering van TenneT landstations in Zeeland. Het merendeel van het werk kan op externe locatie worden uitgevoerd. Op het moment dat de drie aaneengeschakelde behuizingen gereed waren voor levering, werd het geheel naar de uiteindelijke locatie van deze behuizingen vervoerd. De overlast bij de bouw van de TenneT landstations in Zeeland werd hierdoor tot een minimum beperkt. Daarnaast zijn prefab constructies op maat te maken en af te werken. In het geval van de TenneT landstations in Zeeland werd gekozen voor een afwerking met uitgewassen grind. Het dak van de landstations is bedekt met bitumen.

mg-7431

Zelf prefab constructies als TenneT landstations in Zeeland ontwerpen

Bent u op zoek naar een oplossing om uw bedrijfspand uit te breiden met een technische ruimte, zoals we dit deden bij de TenneT landstations in Zeeland? Neem eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over de wijze waarop Ahorn Bouwsystemen BV u op weg kan helpen bij de productie van prefab constructies.

Gerealiseerde projecten