TenneT Gelderland

AHORN Bouwsystemen bv

Kies net als TenneT in Gelderland voor prefab constructies

Steeds vaker wordt bij de realisatie van sterk uiteenlopende constructies voor een prefab manier van bouwen gekozen. Deze prefab constructies worden grotendeels op externe locatie ontwikkeld, om vervolgens als bouwpakket in elkaar te worden gezet op de uiteindelijke plek van bestemming. Het biedt onder meer het voordeel dat de overlast voor omwonenden tot een minimum beperkt kan worden. Overweeg net als TenneT in Gelderland voor een prefab constructie te kiezen. Deze partij maakt onder meer in de provincie Zeeland gebruik van prefab landstations. We vertellen u er graag meer over.

Maatwerk voor TenneT in Gelderland mogelijk

Niet alleen de minimale overlast voor omwonenden kan een goede reden zijn om te kiezen voor prefab constructies. Denk ook aan het feit, dat maatwerk mogelijk is. Net als TenneT in Gelderland een constructie laten bouwen volgens de prefab methode betekent concreet dat we starten met een inventarisatie van uw specifieke wensen. Op basis hiervan gaan we aan de slag met het uitwerken van een ontwerp voor het prefab bouwwerk. Pas wanneer het ontwerp naadloos aansluit op de wensen die u met ons gedeeld heeft, gaan we van start met de daadwerkelijke realisatie hiervan. Wat is de vorm van de constructie die u wenst? Waar wilt u ramen en toegangsdeuren laten plaatsen? Enzovoorts.

mg-7431

Laat uw inspireren door prefab constructies van TenneT in Gelderland

Wilt u vergelijkbaar met TenneT in Gelderland starten met de realisatie van een prefab constructie? Neem contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden die we u bieden. Kijk ook eens op onze website, waar we concrete voorbeelden delen van projecten waarin gekozen is voor de realisatie van een prefab bouwwerk.

Gerealiseerde projecten