Technische ruimte Amsterdam

AHORN Bouwsystemen bv

Complete technische ruimte in Amsterdam laten plaatsen

Ahorn Bouwsystemen maakt bouwwerkzaamheden zo eenvoudig mogelijk! Door volledige bouwconstructies aan te leveren, hoeft er relatief weinig werk op de bouwplaats te worden uitgevoerd. Daarbij is de kans op fouten relatief klein, aangezien constructies worden opgebouwd met vaste elementen. Vanuit deze basis kunnen we u van verschillende soorten constructies voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een complete technische ruimte in Amsterdam, of de omgeving hiervan. Een technische ruimte kan met verschillende doelen in gebruik worden genomen. Op deze pagina leest u hier meer over.

Verschillende vormen van een technische ruimte in Amsterdam

Een technische ruimte in Amsterdam kan met verschillende doelen worden geplaatst. Zo kunt u een technische ruimte gebruiken als een traforuimte, als een aggregaatruimte of een telecomruimte. Ook een verdeelstation wordt regelmatig in een technische ruimte van Ahorn Bouwsystemen opgebouwd. Ondanks het feit dat deze bouwconstructies vaak al voor een groot deel in elkaar gezet zijn voor de plaatsing hiervan, profiteert u van een ruime keuzevrijheid.

station-met-airco

Mogelijkheden bij een technische ruimte in Amsterdam

Wanneer u een technische ruimte in Amsterdam laat plaatsen door Ahorn Bouwsystemen geven we u vooraf verschillende keuzemogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de keuzes die u heeft op het gebied van de afmeting van de ruimte, de gebruikte onderdelen in het ontwerp hiervan, enzovoorts. Ook is het mogelijk om een technische ruimte inclusief een boven- of ondergrondse kabelkelder te leveren. Naast de prefab mogelijkheden die we hierbij bieden, kunnen we een technische ruimte ook volledig op locatie bouwen. Wat heeft uw voorkeur? Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

Gerealiseerde projecten