Prefabbouw

Ahorn bouwsystemen bv

Specialist in prefabbouw

Bent u op zoek naar een specialist in prefabbouw? Een bedrijf dat voor u prefab betonwerken kan ontwerpen en bouwen? Voor bijvoorbeeld technische ruimtes, chemische opslagruimtes, bedrijfsruimtes of garages? Dat hier veel ervaring mee heeft en heeft gewerkt voor grote bedrijven als de NAM, Eneco en Tennet? Kies dan voor de professionele prefabbouw van Ahorn bouwsystemen bv.

Wat is prefabbouw?

Met prefabbouw bedoelen we het prefabriceren van betonelementen, zoals wanden, daken en bodems. Deze worden in de fabriek gemaakt en gemonteerd tot een compleet bouwwerk, zodat ze gebruiksklaar op locatie worden afgeleverd. Denk aan de betonnen behuizing van een transformatorhuisje.

Wat voor prefab bouwwerk wilt u laten bouwen?

Op het gebied van prefabbouw kunt u verschillende bouwwerken door ons laten ontwerpen en bouwen.

Chemische opslagruimtes
Wilt u uw goederen op een veilige manier opslaan, waarbij de goederen geen gevaar vormen voor de omgeving? Maar de omgeving (onbevoegden, weersinvloeden) ook niet voor de goederen? Dan is een stevige betonnen behuizing een goede oplossing!

Technische ruimtes
Voor transformators, meet- en regelapparatuur en noodaggregaten is een sterke behuizing heel belangrijk. Ook kan er voor datasystemen een technische ruimte worden gemaakt.

Garages
Vooraf kunt u precies aangeven hoe uw nieuwe garage voor thuis of uw bedrijf eruit moet zien. Deze wordt vervolgens volledig in onze fabriek gebouwd en daarna geplaatst waar u dat wilt.

Bedrijfsruimtes
Net als een huis kan een bedrijfsruimte ook geprefabriceerd worden. U kunt zelfs een prefab betonnen bedrijfsruimte laten maken die gebruiksklaar met de vrachtwagen wordt geleverd.

Voordelen van prefabbouw

Steeds meer mensen en bedrijven kiezen voor prefabbouw, gezien de vele voordelen:

  • diverse vormen en afwerkingen mogelijk
  • hoge en constante kwaliteit
  • geen bouwoverlast
  • snelle productie
  • snelle montage

Vraag een offerte aan voor prefabbouw of vraag naar meer informatie over prefabbouw van AHORN.

Gerealiseerde projecten