Prefabbouw Zutphen

Ahorn bouwsystemen bv

Prefabbouw Zutphen

Soms kunt u als ondernemer, bedrijf of instelling behoefte hebben aan meer ruimte. Of dat u is voor kantoorruimte of voor opslag van goederen. Als er sprake is van een tijdelijke behoefte kunt u kiezen voor prefabbouw Zutphen door Ahorn bouwsystemen bv. Wij leveren complete units voor diverse doeleinden. U kunt uw behoefte aan extra vierkante meters aan ons kenbaar maken waarna wij in overleg met u bekijken wat hiervoor de beste oplossing is. Wij leveren maatwerk dat op korte termijn op uw locatie kan worden afgeleverd. 

Kies voor tijdbesparende prefabbouw Zutphen

Door te kiezen voor prefab bouw in de regio Zutphen bespaart u tijd en daarmee geld. De toepassingsmogelijkheden van onze tijdelijke units zijn eindeloos. Ze kunnen geschikt gemaakt worden voor de opslag van gevaarlijke stoffen of worden uitgevoerd met sanitaire voorzieningen. Heeft u tijdelijk meer kantoorruimte nodig of heeft  u een kantoorruimte op een tijdelijke locatie nodig? Geen probleem, wij zorgen dat u een unit krijgt die aan al uw wensen en uiteraard de Arbonormen voldoet. U of uw medewerkers kunnen er direct na het inrichten aan de slag. 

Baanstation 7

Neem contact op voor een passende offerte

Heeft u behoefte aan tijdelijke extra ruimte? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via ons e-mailadres info@ahorn-bouwsystemen.nl, maar u kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Telefonisch zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 0575 – 544 46. Wij sturen u graag een offerte op maat, volledig afgestemd op uw situatie en uw wensen.

Gerealiseerde projecten