Prefabbouw Amsterdam

Ahorn bouwsystemen bv

Prefabbouw Amsterdam

De ontwikkelingen in de bouwwereld staan niet stil. Nu er grote vraag is naar woningen wordt er steeds vaker gekozen voor prefabbouw in Amsterdam. De huizen worden gebouwd met behulp van componenten die in de fabriek al zeer compleet zijn geproduceerd. Op de bouwplaats hoeven ze dan alleen nog maar in elkaar te worden gezet. Op deze manier gaat het bouwen van woningen natuurlijk een stuk sneller. Voor je het weet staat er een compleet huis. 

De voordelen van prefabbouw in Amsterdam

De snelheid van bouwen is niet het enige voordeel van prefabbouw in Amsterdam. Als u hiervoor kiest kunt u ook rekenen op uniformiteit in de bouw van bijvoorbeeld een huizenproject. Omdat alles in de fabriek al wordt voorbereid is er geen verschil van inzicht bij medewerkers op de bouwplaats. de kans op constructiefouten is een stuk kleiner en ook bij de oplevering is de kans kleiner dat er gebreken worden geconstateerd. De bouw zal dus aanzienlijk minder risico op vertraging geven. En aangezien vertraging geld kost, is dit een belangrijk pluspunt van prefabbouw.

mg-7357

Meer weten over prefabbouw?

Wilt u meer informatie over prefabbouw in Amsterdam of een offerte opvragen voor uw toekomstige bouwproject? Neem dan gerust contact op met Ahorn bouwsystemen bv. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0575 – 544 941. U kunt ons ook bereiken via ons e-mailadres info@ahorn-bouwsystemen.nl of gebruik het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden of voor een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Gerealiseerde projecten