Prefab ruimte

AHORN Bouwsystemen bv

Prefab ruimte

Door voor een betonnen prefab ruimte van Ahorn Bouwsystemen te kiezen, bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Aan het gebruik van dergelijke ruimtes zitten verschillende voordelen, ten opzichte van de klassieke bouwmethode. Wist u bijvoorbeeld dat een betonnen prefab ruimte van Ahorn Bouwsystemen bijzonder duurzaam is, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit? Zeker nu duurzaamheid voor steeds meer mensen een belangrijke rol speelt, is het ook in de bouw belangrijk om hier rekening mee te houden.

Voordelen van een prefab ruimte

Aan het laten opbouwen van een prefab ruimte zitten verschillende andere voordelen, naast de duurzaamheid hiervan. Denk bijvoorbeeld ook aan de vele afmetingen, vormen en afwerkingen waarin deze ruimtes geleverd kunnen worden door Ahorn Bouwsystemen. Vooraf inventariseren we uw wensen, om op basis daarvan een passende oplossing aan te bieden. Heeft u al enig idee hoe u de prefab ruimte vorm wilt geven?

Tip: wij bieden de mogelijkheid om een prefab ruimte extra brand- en inbraak werend te maken. Evenals dat we de ruimte klimaat- en geluidsisolerend kunnen vormgeven!

Baanstation 9

Zelf een prefab ruimte laten plaatsen

Wilt u weten of het gebruik van een prefab ruimte ook voor u interessant kan zijn? Onze medewerkers staan voor u klaar, om de mogelijkheden van Ahorn Bouwsystemen door te spreken. Samen bekijken we, hoe we de prefab ruimte voor uw organisatie of voor u als particulier vorm kunnen geven. U bereikt ons telefonisch of per mail, wanneer u meer wilt weten over de toepassing van een prefab ruimte!

Gerealiseerde projecten