Prefab Kelder

AHORN Bouwsystemen bv

Een prefab kelder biedt verschillende voordelen

De keuze voor een prefab kelder bij uw woning of bedrijfspand brengt verschillende voordelen met zich mee. Met een kelder heeft u bijvoorbeeld meer ruimte voor uw voorraad, heeft u de mogelijkheid om spullen op te bergen welke u maar eens per jaar nodig heeft, enzovoorts. Door een kelder prefab te laten construeren, profiteert u van het feit dat u nauwelijks hinder zal ondervinden van overlast. Normaliter brengen bouwwerkzaamheden de nodige geluidsoverlast met zich mee. Bij de keuze voor een prefab kelder wordt deze zoveel mogelijk op externe locatie geproduceerd. We vertellen u er graag meer over.

Prefab kelder van Ahorn Bouwsystemen BV

Het idee achter een prefab bouwconstructie, zoals een prefab kelder, is het op onze eigen werkplaats ontwikkelen van de constructie. Dit doen we op basis van de wensen die we vooraf met u hebben doorgenomen. Bij een prefab kelder kunt u de ruimte volledig naar uw eigen wens laten ontwerpen. Op het moment dat de constructie zo goed als af is, verplaatsen we deze naar uw terrein. Dit doen we pas, als de kelder in een keer geplaatst kan worden. De overlast op uw terrein wordt op deze wijze tot een minimum beperkt. Niet alleen prettig voor uzelf, maar ook voor andere gezinsleden of bijvoorbeeld medewerkers van uw organisatie.

mg-7431

Advies bij keuze voor een prefab kelder

Het is heel begrijpelijk dat u vooraf niet precies weet welke opties u heeft, wanneer u voor een prefab kelder kiest. We nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking, waarbij we u meer kunnen vertellen over de opties die u heeft als u een prefab bouwconstructie wilt laten ontwikkelen. Naast een prefab kelder kan bijvoorbeeld ook een prefab bouwtechnische ruimte een optie zijn. We laten u graag voorbeelden zien.

Gerealiseerde projecten