Prefab beton

AHORN Bouwsystemen bv

Specialist op het gebied van prefab bouw in Lochem

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van prefab bouw in Lochem, of de omgeving hiervan? Ahorn Bouwsystemen BV helpt u graag op weg. Bij steeds meer bouwprojecten wordt gekozen voor prefab constructies. Belangrijk voordeel van prefab bouw is het feit, dat een groot deel van de voorbereidende werkzaamheden op externe locatie wordt uitgevoerd. Op deze manier wordt de overlast die u ervaart bij de bouw van een technische ruimte, een fietsenstalling of bijvoorbeeld een aanbouw tot een minimum beperkt. Daarbij kan prefab bouw volledig naar uw smaak worden samengesteld.

Prefab bouw in Lochem voor diverse constructies

Ahorn Bouwsystemen BV biedt u verschillende mogelijkheden, wanneer u kiest voor prefab bouw in Lochem. Doorgaans starten we met een inventarisatie van uw persoonlijke wensen, op basis waarvan we tot een eerste ontwerp komen. Prefab bouw gaat vaak om maatwerk. U bepaalt zelf waar u de ramen, de deur en bijvoorbeeld tussenwanden wilt kunnen plaatsen straks. Bij de bouw van onze prefab constructies maken we gebruik van zeer duurzame materialen. Dit komt niet alleen de kwaliteit van een bouwconstructie ten goede, maar voorkomt ook een onnodige belasting van het milieu.

mg-7431

Advies over prefab bouw in Lochem

Bent u benieuwd welke mogelijkheden we u kunnen bieden op het gebied van prefab bouw in Lochem? Wilt u meer weten over projecten die we reeds hebben uitgevoerd, of over de kwaliteit van het beton wat we gebruiken? Neem in dergelijke situaties eens contact met ons op. We maken graag nader kennis om de mogelijkheden van prefab bouw in Lochem voor u op een rijtje te zetten.

Gerealiseerde projecten