Prefab betonbouw

Ahorn bouwsystemen bv

Specialist in prefab betonbouw

Zoekt u naar een specialist in betonbouw, die voor u stevige betonnen behuizingen kan ontwerpen en bouwen? Laat u dan helpen door Ahorn bouwsystemen bv. Wij maken verschillende ruimtes en behuizingen van prefab beton, zoals:

Al deze bouwwerken worden in de fabriek gemaakt in plaats van op locatie. Zo worden de verschillende elementen van een transformatorhuisje (dak, wanden, bodem) allemaal apart geproduceerd, waarna de elementen gemonteerd worden. Vervolgens wordt het transformatorhuisje gebruiksklaar op de vrachtwagen gezet en afgeleverd.

Wat zijn de voordelen van prefab betonbouw?

Prefab betonbouw heeft verschillende voordelen. Daarover leest u hieronder meer.

Hoge kwaliteit en fabricagesnelheid
Een hoge kwaliteit is gewaarborgd, omdat er in de fabriek onder strenge kwaliteitscontroles wordt gewerkt. Daarnaast ligt de fabricagesnelheid hoog. In de meeste gevallen zijn we namelijk niet afhankelijk van het weer, waardoor we continu kunnen doorwerken.

Verschillende vormen en afwerkingen mogelijk
U kunt kiezen voor kant-en-klare ontwerpen of een betonbouwwerk op maat laten maken.

Geen bouwoverlast op locatie
Aangezien zowel de fabricage als de montage in de fabriek plaatsvindt, heeft u geen bouwoverlast.

Voorbeelden betonbouw: wat kunnen we voor u maken?

Op het gebied van prefab betonbouw kunnen we veel verschillende ruimtes en behuizingen voor u maken.

Technische ruimtes
Voor transformatoren, meet- en regelapparatuur en noodstroomaggregaten is een veilige, betrouwbare en goed beschermde behuizing heel belangrijk. Met gewapend beton kunt u daar op rekenen.

Chemische ruimtes
Bewaart u chemische goederen, dan wilt u ze natuurlijk op een veilige plek opslaan, die niet toegankelijk is voor onbevoegden.

Bedrijfsruimte
Als u een degelijke bedrijfsruimte wilt, die snel gebouwd kan worden, dan is een prefab bedrijfsruimte een goede oplossing.

Garage
Een volledig af te sluiten onderdak voor uw auto of bedrijfswagen, die net als alle andere bouwwerken gebruiksklaar kan worden geleverd.

Vraag AHORN naar meer informatie over betonbouw.

Gerealiseerde projecten