Prefab betonbouw

Ahorn bouwsystemen bv

Specialist in prefab betonbouw

Zoekt u een specialist op het gebied van prefab betonbouw, die stevige betonnen behuizingen voor u kan ontwerpen en bouwen? Laat u in dat geval helpen door Ahorn Bouwsystemen BV. Onze vakmensen helpen u graag verder met oplossingen, die naadloos aansluiten op uw wensen. Het is een van de voordelen van prefab betonbouw: wij ontwikkelen constructies op maat voor u. Bij prefab betonbouw maken we gebruik van kwalitatief zeer goede, duurzame materialen. Zo bent u verzekerd van een oplossing waar u een lange tijd plezier van heeft, zonder dat groot onderhoud direct noodzakelijk wordt.

Wij maken verschillende ruimtes en behuizingen van prefab beton, zoals:

  • technische ruimtes (transformatorhuisjes, noodstroomaggregaten)
  • chemische opslagruimtes
  • bedrijfsruimtes
  • garages

Al deze bouwwerken worden grotendeels in de fabriek gemaakt. Zo worden de verschillende elementen van een transformatorhuisje (dak, wanden, bodem) allemaal apart geproduceerd, waarna de elementen gemonteerd worden. Vervolgens wordt het transformatorhuisje of een andere constructie gebruiksklaar op de vrachtwagen gezet en afgeleverd.

Wat zijn de voordelen van prefab betonbouw?

Het feit dat werkzaamheden bij prefab betonbouw grotendeels op onze werkplaats kunnen worden uitgevoerd, biedt u verschillende voordelen. Eerder las u al dat bouwconstructies op maat ontwikkeld kunnen worden. Bekijk hieronder de belangrijkste voordelen van prefab beton bouw.

Hoge kwaliteit en fabricagesnelheid
Een hoge kwaliteit is gewaarborgd, omdat er in de fabriek onder strenge kwaliteitscontroles wordt gewerkt. Hierbij maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief zeer goede materialen en productiemethoden. Daarnaast ligt de fabricagesnelheid hoog. In de meeste gevallen zijn we niet afhankelijk van het weer, waardoor we continu door kunnen blijven werken. Daar waar bij een klassieke manier van bouwen een groot deel van de werkzaamheden op locatie werd uitgevoerd.

Verschillende vormen en afwerkingen mogelijk
U kunt kiezen voor kant-en-klare ontwerpen of een betonbouwwerk op maat laten maken. Zo bent u ervan verzekerd, dat het bouwwerk straks naadloos aansluit op uw behoeftes. Waar wilt u de ingang van uw bouwconstructie? Op welke plekken wilt u ramen kunnen gebruiken? Enzovoorts.

Geen bouwoverlast op locatie
Aangezien zowel de fabricage als de montage in de fabriek plaatsvindt, heeft u geen bouwoverlast. Het wordt vaak als zeer storend ervaren, wanneer er gedurende meerdere weken bouwgeluiden te horen zijn rond woning of bedrijfspanden. Niet alleen uzelf heeft hier last van, ook uw buren en andere omwonenden.

Voorbeelden betonbouw: wat kunnen we voor u maken?

Op het gebied van prefab betonbouw kunnen we veel verschillende ruimtes en behuizingen voor u maken. Zoals eerder genoemd werd ontwikkelen we deze constructies indien gewenst op maat voor u.

Technische ruimtes
Voor transformatoren, meet- en regelapparatuur en noodstroomaggregaten is een veilige, betrouwbare en goed beschermde behuizing heel belangrijk. Met gewapend beton voorzien we u graag van een oplossing die aan deze eisen voldoet.

Chemische ruimtes
Bewaart u chemische goederen? In dat geval wilt u ze op een veilige plek op kunnen slaan, die niet toegankelijk is voor onbevoegden. Dit zou grote gezondheidsrisico’s met zich mee kunnen brengen. Wij ontwikkelen een chemische ruimte voor u met prefab beton.

Bedrijfsruimte
Als u een degelijke bedrijfsruimte wenst die snel gebouwd kan worden, dan is een prefab bedrijfsruimte een goede oplossing. Kies voor een standaardmodel kantoorruimte, of laat het kantoor op maat ontwerpen door onze professionals.

Garage
Een volledig af te sluiten garage voor uw auto of bedrijfswagen, die net als alle andere bouwwerken gebruiksklaar kan worden geleverd. U bepaalt zelf hoe diep en breed de garage moet worden. Zo sluit deze aan op het formaat van uw auto!

Meer informatie over prefab betonbouw

Wilt u meer weten over de toepassing van prefab betonbouw? Of bent u benieuwd op welke manier prefab betonbouw u kan helpen bij de realisatie van uw wensen voor een aan-, nieuw- of verbouw? Neem eens contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen.

Gerealiseerde projecten