Prefab betonbouw Utrecht

AHORN Bouwsystemen bv

Uw mogelijkheden bij prefab betonbouw in Utrecht

De keuze voor prefab betonbouw in Utrecht levert u verschillende voordelen op. Een van de voornaamste voordelen van deze constructies is het feit, dat u deze volledig naar uw eigen wensen samen kunt stellen. Hoe groot moet een ruimte worden? Waar in de ruimte wilt u een deur of raam plaatsen? Enzovoorts. Prefab betonbouw in Utrecht wordt door Ahorn Bouwsystemen BV als maatwerk aan u aangeboden. Samen inventariseren we uw wensen, om op basis daarvan aan de slag te gaan met het ontwerp van uw constructie. Is de constructie naar wens? In dat geval starten we met de productie hiervan.

Prefab betonbouw in Utrecht op externe locatie

Niet alleen de mogelijkheid om voor maatwerk te kiezen is een voordeel van prefab betonbouw in Utrecht. Ook levert prefab betonbouw u het voordeel op, dat het grootste deel van de werkzaamheden op externe locatie uitgevoerd wordt. Op deze manier heeft u hier zelf nauwelijks overlast van. Pas op het moment dat de prefab constructie klaar is om geplaatst te worden, verplaatsen we deze naar de door u gewenste locatie. Ook bij het plaatsen van de prefab betonconstructie doen we er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Advies bij keuze voor prefab betonbouw in Utrecht

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij de keuze voor prefab betonbouw in Utrecht? Bent u benieuwd naar andere voordelen van deze moderne manier van bouwen? Neem eens contact met ons op. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de keuze voor prefab betonbouw en de voordelen die dit u biedt. Op onze website vindt u voorbeelden van constructies die wij reeds ontwikkeld hebben.

Gerealiseerde projecten