Prefab betonbouw Gelderland

AHORN Bouwsystemen bv

Specialist op het gebied van prefab betonbouw in Gelderland

Steeds vaker wordt gekozen voor prefab betonbouw in Gelderland. Dit geldt zowel voor de bouw van complete woningen, als ook voor bijvoorbeeld de ontwikkeling van een kleine schuur of een technische ruimte. Ahorn Bouwsystemen BV is uw specialist op het gebied van prefab betonbouw. Niet alleen in Gelderland, maar ook in omliggende provincies! Wij hebben een ruime ervaring in de ontwikkeling en productie van deze prefab constructies. Het gebruik van prefab bouwconstructies biedt diverse voordelen ten opzichte van een klassieke manier van bouwen. We vertellen u hier graag meer over!

Voordelen prefab betonbouw in Gelderland

Het voornaamste voordeel van prefab betonbouw in Gelderland, is het feit dat een groot deel van de werkzaamheden op een externe locatie kan worden uitgevoerd. Op deze manier wordt de overlast op uw bouwterrein tot een minimum beperkt. Ideaal, wanneer u bijvoorbeeld een losstaande garage naast uw woning wilt laten plaatsen. Of wat te denken van een technische ruimte bij uw bedrijfspand? Pas op het moment dat de constructie staat, wordt deze naar de plek van bestemming vervoerd. Hier wordt de prefab constructie vervolgens verder afgebouwd, om deze naadloos op uw wensen aan te laten sluiten.

Aan de slag met prefab betonbouw in Gelderland

Bent u voornemens uw woning of bedrijfspand verder uit te breiden? Wilt u meer weten over de voordelen die prefab betonbouw in Gelderland u op kan leveren? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We voorzien u graag van meer informatie over hetgeen Ahorn Bouwsystemen BV voor u kan betekenen. U heeft bij prefab betonbouw de mogelijkheid ruimtes volledig naar uw wensen aan te laten passen. Wij adviseren u hier graag bij!

Gerealiseerde projecten