Prefab beton

Ahorn bouwsystemen bv

Prefab beton

Prefab beton kent tal van verschillende toepassingen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een goede opslagruimte? Ahorn Bouwsystemen BV is al jaren werkzaam in deze branche en specialist op het gebied van toepassingen met prefab beton. Wij zorgen binnen een korte tijd voor een systeemoplossing op maat, welke voldoet aan uw eisen en wensen. Naast een opslagruimte behoort ook een technische ruimte of bijvoorbeeld een stalling voor fietsen tot de mogelijkheden. Een van de voordelen van prefab beton is het feit, dat u constructies grotendeels zelf kunt ontwerpen. De constructie wordt vervolgens op externe locatie voor u voorbereid. Zo beperken we de overlast die het plaatsen van een extra ruimte met zich mee kan brengen tot een minimum.

Ahorn bouwsystemen bv, ruime ervaring met Prefab beton

Het feit dat Ahorn Bouwsystemen BV al meer dan 35 jaar actief is in de toepassing van prefab beton, maakt dat wij een ruime ervaring hebben binnen deze branche. Deze ervaring zetten we graag in, om u persoonlijk te adviseren over de toepassingen van prefab beton die voor u interessant kunnen zijn. Daarbij garanderen we u een hoge kwaliteit, wanneer u voor een constructie van prefab beton kiest.

Baanstation 11

Aanpak bij toepassingen met prefab beton

Of u nu een kantoorunit wenst of voor extra opslagruimte kiest, wij pakken ieder traject op professionele wijze aan. Dit betekent dat we starten met een uitgebreide behoefteanalyse. Aan welke eisen moet de bouwconstructie voldoen? Waar wilt u een deur? Wat is een geschikte plek voor het raam? Enzovoorts. Op basis van uw behoeftes komen onze specialisten tot een ontwerp. Pas wanneer u volledig tevreden bent over het ontwerp van de bouwconstructie in prefab beton, produceren we deze. Dit doen we grotendeels op onze eigen werkplaats. Zodra de systeemoplossing gereed is, vervoeren we deze naar uw locatie.

IMG_8113

Meer weten over Prefab beton?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van prefab beton? Of wilt u meer weten over de werkwijze die Ahorn Bouwsystemen BV hanteert? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Dit kan telefonisch, maar ook per e-mail. Onze medewerkers staan voor u klaar, om uw vragen over de diverse toepassingen van prefab beton met u te bespreken.

Gerealiseerde projecten