Prefab beton

AHORN Bouwsystemen bv

De kracht van beton: Prefab oplossingen in Rotterdam

Welkom bij Ahorn Bouwsystemen BV, waarbij we de wereld van prefabbeton naar een hoger nieuw niveau tillen. Van robuuste industriële complexen tot strakke commerciële panden en stijlvolle residentiële ruimtes, wij bieden prefab betonnen behuizingen die het verschil maken in Rotterdam en daarbuiten.

Krachtig, veelzijdig en innovatief, zo zouden we onze oplossingen van beton omschrijven. Onze prefab betonnen staan als een huis, klaar om de elementen te trotseren. Een op maat gemaakt industrieel complex, een praktisch commercieel pand of een stijlvolle residentiële ruimte, bij Ahorn Bouwsystemen BV vinden we altijd een oplossing die bij uw vraagstuk past.

Prefab beton: op bouwsystemen BV kunt u rekenen

Op Ahorn Bouwsystemen BV kunt u rekenen. Dat komt door de mix van jarenlange ervaring in de sector, de juiste expertise, het gebruik van duurzame en brandveilige materialen en de belofte van een korte doorlooptijd. Maar er is meer:

  • Eigen ontwerp en productie – In 1999 is de huidige productielocatie te Zutphen betrokken. Vanaf die tijd is voortdurend geïnvesteerd in nieuwe productiemiddelen en nieuw beschikbare technologieën, om de productie van prefab elementen verder te optimaliseren.
  • Kwaliteit – Met behulp van ons streng doorgevoerde interne Kwaliteitsbewakingsprogramma verzekeren wij dat we ook op het gebied van kwaliteit aan uw eisen voldoen.
  • Veiligheid – Bij de coördinatie van het transport en de begeleiding van hijs- en plaatsingswerkzaamheden staat veiligheid voorop. Als onderdeel van onze VCA-bedrijfscertificering beschikken al onze monteurs over een geldig VCA-diploma en over diverse specifieke certificaten zoals Poortinstructie Tennet en Liander, Railalert.
IMG_3172

Vakkundig ontwerp


Onze prefab betonnen behuizingen worden vakkundig ontworpen en gebouwd om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid. De constructies beschikken over eigenschappen zoals die u mag verwachten: brand- en inbraakwerend, klimaat- en geluidsisolatie, en ventilatie. Voor bescherming, maar ook gemoedsrust, voor minder doen we het niet.

Neem contact met ons op


Kies voor de kracht van beton met Ahorn Bouwsystemen BV en ontdek de wereld van prefab betonnen oplossingen in Rotterdam. Neem vandaag nog contact met ons op en samen brengen we uw gedroomde project tot leven.

slider-03
Gerealiseerde projecten