Prefab bedrijfsruimtes Zutphen

Ahorn bouwsystemen bv

Prefab bedrijfsruimtes

Soms kan er een situatie ontstaan dat u dringend behoefte hebt aan meer bedrijfsruimte. Als u uw bestaande pand wilt laten verbouwen of zelfs nieuwbouw overweegt gaat daar natuurlijk veel tijd overheen. Wilt u sneller beschikken over extra vierkante meters dan kunt u kiezen voor prefab bedrijfsruimtes van Ahorn bouwsystemen bv in Zutphen. Deze units kunnen volledig naar wens worden gemaakt en zijn in een mum van tijd op locatie opgebouwd. Binnen afzienbare tijd heeft u de beschikking over extra opslagruimte, een extra kantoorunit of wat voor ruimte dan ook. Geef uw wensen aan ons door en wij gaan direct voor u aan de slag. 

Met prefab bedrijfsruimtes direct meer ruimte beschikbaar

Wilt u tijdelijk de beschikking hebben over extra ruimte dan zijn prefab bedrijfsruimtes een uitkomst. Deze ruimtes voldoen aan de normen die de Arbowet hieraan stelt. U kunt uw medewerkers er dus met een gerust hart laten werken. Maar ook als u behoefte heeft aan extra opslagruimte is het een uitkomst om te werken met onze prefab units. Zodra wij uw opdracht binnen hebben gaan wij direct aan de slag om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsunit zo snel mogelijk operationeel is. 

Baanstation 11

Meer informatie of een offerte aanvragen

Wilt u meer weten over de prefab bedrijfsunits van Ahorn bouwsystemen bv? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0575 – 544 46 of via ons e-mailadres info@ahorn-bouwsystemen.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Wij hemen zo snel mogelijk contact met  u op om uw wensen door te nemen en een passende offerte uit te brengen.

Gerealiseerde projecten