Prefab bedrijfsruimte plaatsen

Ahorn bouwsystemen bv

Prefab bedrijfsruimte plaatsen

Als het goed gaat met uw bedrijf dan wilt u natuurlijk groeien. Daarvoor heeft u wellicht extra bedrijfsruimte nodig. Als die nog gebouwd moet worden gaat er kostbare tijd verloren die u wellicht liever aan het uitbreiden van uw onderneming had willen besteden. Prefab bedrijfsruimte plaatsen kan dan een oplossing zijn. Deze kant en klare kantoorruimte of werkruimte wordt op de plaats van bestemming niet steen voor steen opgebouwd maar al grotendeels gereed geleverd. De prefab delen hoeven alleen nog maar op hun plaats te worden gezet en er kan meteen met de afwerking worden begonnen. 

Een prefab bedrijfsruimte plaatsen levert groot voordeel op

Bij Ahorn bouwsystemen bv kunt u een prefab bedrijfsruimte op maat bestellen. Wij maken het door u gewenste bedrijfspand volledig naar uw wens. Uiteraard wordt er ook bekabeling en leidingwerk aangelegd zodat u kunt beschikken over een volwaardig kantoor of werkruimte. Een prefab bedrijfsruimte plaatsen wij op iedere locatie in Nederland. Wij spreken met u een planning af en doen er uiteraard alles aan om deze stipt uit te voeren. 

mg-7431

Vraag een offerte aan voor uw prefab bedrijfsruimte

Wilt u ook snel en comfortabel uw bedrijf uitbreiden of een nieuw pand bouwen? Neem dan contact op met Ahorn bouwsystemen bv. Wij bespreken graag uw wensen met u en bieden u een passende offerte aan. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0575 – 544 941. Natuurlijk zijn wij ook per e-mail bereikbaar, ons adres is info@ahorn-bouwsystemen.nl. U ontvangt op uw bericht zo spoedig mogelijk een reactie. 

Gerealiseerde projecten