Prefab beton

AHORN Bouwsystemen bv

Snel een opslagruimte laten bouwen op uw terrein

Een opslagruimte laten bouwen wordt makkelijker, wanneer u voor een prefab ruimte kiest. In dit geval wordt de opslagruimte vooraf in elkaar gezet, waarna deze als volledige component naar uw terrein vervoerd kan worden. Zo hoeven er geen uitgebreide bouwwerkzaamheden te worden uitgevoerd, maar kan de ruimte direct in gebruik worden genomen. Bij het gebruik van een prefab opslagruimte heeft u verschillende mogelijkheden, om de ruimte naar uw wensen te laten ontwerpen. Lees snel verder wat Ahorn Bouwsystemen hierin voor u kan betekenen.

Voordelen van een prefab opslagruimte laten bouwen

Het voornaamste voordeel van een prefab opslagruimte, is het feit dat zo’n ruimte vooraf voor u ontwikkeld wordt. Op het moment dat de ruimte zo goed als klaar is, wordt deze naar uw terrein vervoerd en direct op de juiste plek geplaatst. Er hoeven nu enkel nog een aantal kleine klussen te worden uitgevoerd, om de prefab opslagruimte in gebruik te kunnen nemen. Het is mogelijk om verschillende ruimtes met elkaar te combineren. Plaats verschillende ruimtes tegen elkaar, met aan de binnenzijde een doorgang. Of kies bijvoorbeeld voor verschillende losse opslagruimtes.

Baanstation 11

Meer informatie over een opslagruimte laten bouwen

Bent u benieuwd of een prefab opslagruimte laten bouwen ook iets voor u is? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden aan u voor kunnen leggen. Samen bekijken we hoe de opslagruimte moet worden ontworpen, om deze naadloos op uw wensen aan te laten sluiten. Zodra u tevreden bent met het ontwerp van de opslagruimte, starten wij met de productie hiervan. Op het moment dat de opslagruimte geproduceerd is, wordt deze naar uw terrein vervoerd en afgewerkt.

Gerealiseerde projecten