Noodstroomvoorziening

Ahorn bouwsystemen bv

Noodstroomvoorziening

Uw bedrijf is met een noodstroomvoorziening optimaal voorbereid op onverwachte gebeurtenissen. Vaak komt het echter voor dat hiervoor geen of geen geschikte ruimte beschikbaar is. AHORN levert multifunctionele units voor dit soort ruimteproblemen.

Noodstroomvoorziening van Ahorn bouwsystemen bv

Veel bedrijven kampen met ruimteproblemen. AHORN biedt ruimteoplossingen op maat met diverse multifunctionele units. Wij beschikken over meer dan 35 jaar ervaring in het vinden van de juiste oplossing voor elk ruimteprobleem. U kunt bij ons onder meer terecht voor goederenopslagruimten, productiestations, verkoopruimten of kantoorunits.

Ook voor de belangrijke noodstroomvoorziening hebben wij de oplossing met een transformator- of generatorstation. Deze kunnen wij afhankelijk van uw wensen voorzien van alle benodigde leidingen en aansluitingen. Ook kunnen wij de unit voorzien van verwarming of klimaatinstallatie.

Baanstation 11

Noodstroomvoorziening, de oplossing op maat

Ahorn bouwsystemen bv heeft de ideale noodstroomvoorziening voor uw bedrijf. Hierbij hanteren wij altijd de optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Neemt u telefonisch of per e-mail contact met ons op voor een op maat gemaakte noodstroomvoorziening.

Gerealiseerde projecten