Maatwerk prefab beton

AHORN Bouwsystemen bv

Maatwerk prefab beton gebruiken voor uw bouwconstructie

  De manier waarop men bouwt is de afgelopen jaren veranderd. Waar men werkzaamheden voorheen volledig op locatie uitvoerde, kan dit tegenwoordig grotendeels op de eigen locatie. Het biedt u verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat de keuze voor maatwerk prefab beton de overlast voor omwonenden rond de bouwplaats tot een minimum beperkt. Pas op het moment dat de maatwerk prefab beton constructie in elkaar kan worden gezet, worden de losse elementen naar de bouwplaats verplaatst. Niet alleen de beperkte overlast bij de keuze voor een prefab beton constructie is een voorbeeld om voor deze manier van bouwen te kiezen.  

Laat maatwerk prefab beton op uw wensen aansluiten

Zoals de naam al doet vermoeden, kan een maatwerk prefab beton constructie naadloos op uw wensen worden aangepast. Er zijn verschillende situaties waarin de keuze voor prefab beton interessant is. Denk bijvoorbeeld aan een technische ruimte bij uw bedrijfspand, een fietsenschuurtje bij uw woning of een complete aanbouw. Het zijn constructies die goed naast een bestaand pand geplaatst kunnen worden. Maatwerk prefab beton betekent dat u zelf bepaalt waar u de deuren en ramen in deze constructies plaatst, hoe u de ruimte aan de binnenzijde indeelt, enzovoorts.  

Advies over maatwerk prefab beton

Wanneer u niet eerder met maatwerk prefab beton gewerkt heeft, wenst u op voorhand wellicht persoonlijk advies. Ahorn Bouwsystemen BV biedt u dat advies graag. We hebben een ruime ervaring in de ontwikkeling van verschillende soorten prefab constructies. Laat ons u voorbeelden van reeds uitgevoerde projecten bekijken, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die u heeft bij de keuze voor prefab beton.
Gerealiseerde projecten