Inpandige stations

Ahorn bouwsystemen bv

Wat zijn inpandige stations

Inpandige stations van Ahorn bouwsystemen bv zijn vaak technische ruimtes die in een bestaand of nieuw gebouw worden geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan ruimtes voor een transformator, meet- en regelapparatuur of noodstroomaggregaat. Ongeacht de vorm van het gebouw of het bouwjaar (oud-/nieuwbouw), wij zorgen voor een efficiënte plaatsing van een inpandig station binnen uw gebouw.

Inpandige stations van prefab beton

Laat u uw inpandige station door ons ontwerpen en bouwen, dan maken wij uw station volledig van prefab beton. Dat betekent dat alle losse elementen van het inpandige station (dak, wanden, bodem) geprefabriceerd worden in onze fabriek. Afhankelijk van de grootte van uw inpandige station, wordt deze in onze fabriek of bij op locatie gemonteerd.

Voordelen van inpandige stations van prefab beton

Inpandige stations van prefab beton hebben verschillende voordelen.

Betrouwbaar, veilig en goed beschermd
De stations zijn goed beschermd tegen onbevoegden en veilig te gebruiken.

Tijdige plaatsing
Al vroeg in het bouwproces van een nieuw gebouw kan een inpandig station worden geplaatst. Het gebeurt overigens vaak dat een inpandig station gedurende het bouwproces functioneert als stroomvoorziening.

Compleet weg te werken
Zodra een inpandig station geplaatst is, kan-ie volledig worden weggewerkt in de gevel van het gebouw. Daardoor valt het station amper op.

Vraag AHORN naar meer informatie over inpandige stations.

Gerealiseerde projecten