Gasstation

Ahorn bouwsystemen bv

Gasstation

Heeft u een ruimteprobleem voor uw gasstation? AHORN heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van systeemoplossingen op maat. Dus ook voor de plaatsing van een gasstation heeft ons bedrijf een goede oplossing. Wij produceren gasstations in diverse afmetingen. Ook zijn de stations modulair te schakelen, wat garant staat voor een snelle bouwtijd.

Gasstation van Ahorn bouwsystemen bv

Naast het bouwen van gasstations is Ahorn bouwsystemen bv onder meer gespecialiseerd op het gebied van verkoopruimtes, kantoorunits en de opslag van gevaarlijke stoffen. Kortom: de multifunctionele units van Ahorn bouwsystemen bv bieden ruimteoplossingen voor ieder doel.

Door een efficiënte aanpak en de inzet van vakbekwaam personeel komen wij tot een resultaat dat voldoet aan de wensen van elke klant. Van een behoefte-analyse, maatwerkconceptie tot aan de uiteindelijke oplevering, bij ons is alles tot in de puntjes geregeld.

mg-7285

Meer weten over Prefab beton?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een prefab beton opslagruimte? Of wilt u meer weten over de werkwijze van AHORN? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op, om de mogelijkheden met één van onze werknemers te bespreken. Wij staan u graag te woord.

Gerealiseerde projecten