Centraal diensten gebouw Zutphen

AHORN Bouwsystemen bv

Centraal diensten gebouw Zutphen – uw partner in betrouwbare betonnen oplossingen

Of het nu gaat om een bedrijfsruimte, opslagruimte of een ander uniek gebouw: AHORN levert krachtige en betrouwbare oplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen. Bij AHORN streven we ernaar u volledig te ontzorgen, met proactief advies, beproefde productietechnieken en een flexibele aanpak die meebeweegt met de dynamiek van uw bouwproject. Samen bouwen we aan de toekomst met prefab constructies die staan als een huis.

Centraal diensten gebouw Zutphen

AHORN blinkt uit in het ontwerpen en produceren van maatwerk multifunctionele ruimtes. Onze prefab betonnen constructies bieden talloze toepassingsmogelijkheden en kunnen worden uitgevoerd met diverse afwerkingen en onderdelen. Of het nu gaat om een eenvoudige bedrijfsruimte of een complexe chemische opslag, wij bieden een oplossing die perfect aansluit bij uw eisen.

Kwaliteit en certificering

Met ons streng doorgevoerde Interne Kwaliteitsbewakingsprogramma waarborgen wij dat al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Alle bouwproducten die in onze behuizingen zijn geïnstalleerd, zijn voorzien van een CE-markering conform de Europese Verordening bouwproducten. U kunt rekenen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze constructies.


Veiligheid bij chemische opslag

Bij chemische opslagruimtes is het essentieel dat uw producten veilig liggen opgeslagen. Onze opslagruimtes beschermen uw goederen tegen onbevoegden, weersinvloeden en bieden een brandvertragende werking. Voor een nauwkeurige temperatuurregeling kunt u kiezen voor ons optionele klimaatsysteem, zodat uw goederen altijd onder de juiste omstandigheden worden bewaard.

Waarom kiezen voor AHORN?

  • Proactief advies: Wij denken met u mee en bieden oplossingen die uw project naar een hoger niveau tillen.
  • Flexibiliteit: Wij passen ons aan aan de veranderende behoeften van uw bouwproject.
  • Betrouwbaarheid: Met onze hoogwaardige productietechnieken leveren wij consistent kwaliteit.
  • Ontzorging: Van ontwerp tot plaatsing en aansluiting op nutsvoorzieningen, wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw centraal diensten gebouw in Zutphen? Neem dan contact op met AHORN en ontdek hoe wij uw project kunnen realiseren. Wij staan klaar om u te helpen met maatwerk oplossingen die voldoen aan al uw wensen en eisen.

Gerealiseerde projecten