Betonelementen

Ahorn bouwsystemen bv

Betonelementen

Bent u op zoek naar opslag voor uw betonelementen? Ahorn bouwsystemen bv is al jaren actief in deze branche en beschikt over de juiste expertise. Via een systeemoplossing op maat zijn uw ruimteproblemen binnenkort verleden tijd.

Betonelementen van Ahorn bouwsystemen bv

Naast het realiseren van opslagruimtes voor betonelementen, is ons bedrijf onder meer gespecialiseerd in het ontwikkelen van kantoorunits, verkoopruimtes en de opslag van gevaarlijke stoffen. Kortom: de multifunctionele units van AHORN bieden voor ieder doel een goede ruimteoplossing.

Door een efficiënte aanpak en de inzet van vakbekwaam personeel komt Ahorn bouwsystemen bv tot een resultaat dat voldoet aan uw wensen. Alles is bij ons tot in de puntjes geregeld, van een behoefteanalyse en maatwerkconceptie tot aan de uiteindelijke oplevering.

Baanstation 11

Meer weten over betonelementen?

Wilt u meer weten over Ahorn bouwsystemen bv of over het zo spoedig mogelijk plaatsen van een unit voor opslag van uw betonelementen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Onze werknemers geven graag antwoord op uw vragen.

Gerealiseerde projecten